woensdag 25 januari 2012

Dag 1 op mijn blog...

Ik zie allemaal geweldig leuke knutsel frutselblogs voorbij komen, en ik ga me er ook aan wagen... 
Ik heb geen idee hoe het werkt, maar volgens mij is het een kwestie van uitproberen.

Vandaag heb ik voor mijn nicht een tas afgemaakt. Met wel twee ritsen erin! Ik heb nu al zin om met de volgende te beginnen. Die wordt rood denk ik, of toch roze?

5 opmerkingen:

 1. helemaal leuk dat gaat zeker gied komen en je tas is een topper,
  als je iets wilt weten over het bloggen je roept maar,

  Groetjes en heel veel blogplezier, Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk leuk leuk!!! Welkom in blogland. Nu kan ik je volgen en zie wat jou beweegt! Goed voor mijn sheets voor jou! En wat een super leuke tas heb je gemaakt en met ritsen! Dat vindt ik altijd zo'n gedoe ritsen er ergens inzetten ;-)
  Veel plezier met bloggen.
  Grusse Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee wat leuk! je hebt ook een blog, haha! Dat had ik echt niet verwacht hoor! Super leuk! En natuurlijk ga ik je volgen! Ik ben je 3e volger al! Tijd voor een Give away;p Het is super leuk om te doen en natuurlijk help ik je om uit te vogelen hoe de dingen werken:)Komt helemaal goed. En je tas is super!! Zet ik hem niet meer op mijn blog hoor, jij moet met de eer strijken! Ha, en de naam voor je blog vind ik ook super:) Misschien moet die van mij dan maar judith's jokidoki heten?! Liefs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh ja je scrabble steentjes zijn goed hoor, ben er blij mee! Vanmiddag pas steentjes gemaakt, dus ze zijn nog niet droog....plaats ik morgen mijn #145 wel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kom ik toevallig op je blog uit en blijkt dat je nog maar net bent begonnen! Wat leuk zeg! Je freubels zijn trouwens geweldig!!!! De tas is super en heb van je volgende posts ook allemaal zo zitten genieten! Ik wou dat ik zo handig was!! Heel veel plezier in blogland!

  BeantwoordenVerwijderen