zondag 24 juni 2012

natte zondagmiddag

Wat ga je doen op zo'n natte zondag als vandaag? Knutselen!  Arjen maakte maakte deze stad van papier en vliegerpapier. Het idee staat in het boek 'wat doen we vandaag?'. Leuk boek, vol met eenvoudige knutsel-ideeën voor jonge kinderen.
Vanavond weer lekker wat 'grote-mensen' knutsels maken. Er staan nogal wat verjaardagen op het programma, dus genoeg te doen! 
Fijne zondag verder!

5 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk om zo bezig te zijn. Het was er de perfecte dag voor. Ook zag ik je uiltjes en het mooie bloemstuk voor de kerk. Beide erg leuk. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er gaat niks boven lekker knutselen met de kids! Tenminste, ik vond dat altijd heel leuk om te doen. Nu zijn ze groot en vermaken zichzelf :-)
  Alhoewel ik met mijn jongste dochter samen scrap. Ze doet een kunstopleiding, dus de boel staat hier ook nog wel eens op z'n kop! Geniet ervan, de tijd gaat heeeeeeeel snel. En wat een leuke foto, met dat lieve hoofdje erboven.

  Fijne zondagavond, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee ook een leuk idee! Ik ken het boek niet. Wat een weertje he?!Ik ben maar aan de haak, want ik heb er nog nieuwe kleurtjes er bij gehaald! Succes met de verjaardags cadeautjes! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er erg goed uit helemaal leuk mooie dag om zoiets op te pakken hoor!!!
  En succes met je verjaardags kadoos.
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen