dinsdag 4 september 2012

Ben d'r weer!

De vakantie zit erop. Heerlijk genoten van elkaar en de omgeving in Luxemburg en Zuid-Frankrijk. En nu weer aan de bak. Nou ja, manlief en kinderen weer aan de bak en ik weer aan de knutsel (en de 1000 en 1 andere dingen die ik doe op een dag).
Afgelopen zondag was kleine Emily van Judith jarig en ik wilde toch wel graag even wat maken. Ze kreeg een pop, dus ik maakte een tas voor alle kleertjes en luiertjes die je als poppenmoeder altijd bij je moet hebben. En ook nog even een klein luieretuitje voor die inieminie luiertjes.

Het stofje van de tas is van een dekbedhoes die ik eens bij de HEMA had gekocht. Ik ben verliefd op al die leuke appeltjes!

Ook had ik gisteren weer even tijd om door de kringloopwinkel te struinen en daar vond ik weer zo iets leuks! Een kinder-postkantoortje. Ik had het vroeger ook thuis! 

Er zaten nog originele kaarten en (post)zegeltjes in!
Maar het allerleukste is toch wel de POST-stempel!
En dat allemaal voor 1,- euro! Zo leuk!







15 opmerkingen:

  1. Wat een geluk Joke! Super leuk! En de luiertas van Emily is ook zo leuk:) Het zakje met het appeltje heb stiekem in gebruik...sssht! ik vind hem veel te leuk! Haha, tot morgen! Lfs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw wat een leuk tasje,en ja zo,n postkantoortje had ik ook vroeger,heb ik zo veel mee gespeeld,ik heb hem nog ergens volgens mij,ik moet hem maar eens op zoeken kunnen ze er hier ook mee spelen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk allemaal zeg.......En al die vrolijkheid op je eigen verjaardag. Fijne dag hoor en geniet maar van alles!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een supervondst: het postkantoortje! En van die stempel snap ik helemaal ;-)
    Het tasje is helemaal leuk. Ze zal vast een trotse poppenmoeder zijn. Ik heb heb dekbed ook, maar bij mij issie in gebruik. Maar stiekem denk ik wel eens, als ik hem dan zie liggen op het bed: als ik er nou eens dit van ga maken?! Of toch.... Voorlopig houd ik me maar in en mag dochterlief er lekker onder blijven dromen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie vondst en dat voor 1€ dat kan je gewoon niet laten liggen. Ik herinner me dat ik ook zo'n postkantoortje heb gehad. Je tasje is ook leuk en komt natuurlijk goed van pas bij een poppenmoeder. X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. welcome back :-)
    de poststempel is inderdaad erg gaaf
    mooie tas heb je gemaakt ook
    lieve groet jenneke
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een gave vondst zeg!!
    En leuke meidencadeautjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk leuk dat kleine postkantoortje!!!!
    Wat een leuk tasje heb je gemaakt geweldige stof!!
    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd met je verjaardag, nog een mooie dag verder.X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke tasjes zijn dit, erg grappig die stof.
    Grappig wij waren afgelopen week ook op vakantie in Luxemburg. Fijn dat jullie ook hebben genoten. Je had wel lekker weer.
    Groetjes Kamala

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi hoi,
    op mijn zoektocht naar een mini postkantoortje van vroeger, die ik altijd heb gehad en wat mijn favoriete speelgoed was, ben ik hier terecht gekomen. Weet jij misschien het merk of zo van het postkantoortje? Ik zoek me nl. helemaal suf maar kan maar niks vinden. Jou postkantoortje is niet helemaal hetzelfde als die ik had, mijne had een draaischijf en een opzet winkeltje. Maar de stempel en de postzegels e.d. zijn hetzelfde. Ik zou zo graag weer zo'n winkeltje willen hebben voor mijn zoons. Ik hoop dat je me kunt helpen. Alvast bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Als je toevalig weer zo postkantoortje tegen komt, wil je die dan voor mij kopen, ben er heel lang op zoek naar.
    alvast hartelijk dank.
    Willy

    BeantwoordenVerwijderen