donderdag 25 oktober 2012

tas en nog veel meer

Het is herfstvakantie. We zijn lekker thuis aan de klus! De kamers van de oudsten worden flink onder handen genomen en er wordt gesausd, geverfd, gezaagd en getimmerd! Het is net of er boven een bom ontploft is, maar het wordt uiteindelijk vast superleuk (foto's later :)...).
Maar het was alweer even geleden dat ik een berichtje had geplaatst, dus even wat foto's van de afgelopen tijd. 
Een paar week geleden berichtte ik al over de mislukte schooltas voor Arjen. Hij moest hem eerst wel even mee naar school, want ik had niks anders. Maar de irritatiegrens was bereikt dus maakte ik een nieuwe: 
Dik tevreden, Arjen ook :).

Verder kreeg ik van mijn zus een leuke lap stof, als dank maakte ik voor haar (en ook maar gelijk eentje voor Judith) hiervan een leuk etuitje:


Op mijn verjaardag kreeg ik (een tijdje geleden alweer) een kniepertjesijzer. Die heb ik even uitgeprobeerd en het lukte geweldig. Natuurlijk bak je dan veel te veel... maar ook erg leuk om weg te geven. Helemaal in een beetje leuke verpakking:

Tot slot nog een kadootje voor een pasgeboren meisje, en mama houdt van roze hoorde ik. Geen probleem:O ja, met Pleuntje ga ik een mini-RR-notebook doen. Ik ben al lekker bezig tussen de bedrijven door. Eerst 10 pagina's zelf vullen en dan gaat hij richting Petra. Helemaal leuk om weer te doen!
Fijn weekend alvast!5 opmerkingen:

 1. leuke tas zeg,en ik ben benieuwd hoor naar het eindresultaat van de slaapkamer,succes nog verder

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die tas mag er zijn; erg mooi! Etuitje ook erg leuk; leuke details ook met die stempels..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent weer heerlijk bezig geweest. De tas is geweldig. En dan die etui-jes die zijn heel erg schattig. Ik heb even opgezocht wat een kniepertjesijzer is, ik had er nog nooit van gehoord. Ik heb wel de pan gezien maar wat bak je er precies mee ? Ook de roze dingen die je gemaakt hebt zijn prachtig en ik kijk natuurlijk uit naar je boekje ! Ik ben ook al bijna klaar. Veel succes met jullie bovenverdieping. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joke, wat ben je druk!!!! Hahaha maar het geeft vast veel energie. Wat een mooie tas zeg voor Arjan, echt goed gelukt. En dan die mooie etuitjes, leuke stof hè, daar heb ik ook nog een lap van. Eens heb ooit eens de zg. "Eline'-tas van gemaakt.
  Jullie hebben het maat gezellig zo deze vakantie. Succes met de ontplofte "BOM" boven, maar dat komt ook wel weer goed. En dan is alles lekker opgeruimd, ook die ouwe troep de deur uit! Heerlijk zo voor de winter, dan kun je weer andere leuke dingen gaan doen. Aan ideeën ligt het volgens mij bij jou niet :)
  Ook een fijn weekend toegewenst, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOOOOH! WAAAAUUUUWWW! Ik ben helemaal weg van de uiltjes op de tas.

  BeantwoordenVerwijderen