Round Robin sheets


Samen met 9 dames heb ik de afgelopen maanden meegedaan met de Round Robin Traveling Sheets. Elke twee weken maak je 10 A5-kantjes voor iemand en krijg je dus ook 10 kantjes van iemand anders. Ontzettend leuk om te doen en ook superleuk wat ik allemaal kreeg. Heel verschillend en boordevol inspiratie!
Dit maakte ik:

Voor Erna:


Voor Anja M:Voor Yvonne:


Voor Ria:Voor AnjaT:


Voor Irma:Voor Mariëlle (helaas is de eerste pagina verdwenen):

Voor Marleen:
Sjonge wat veel! Wel veel ideetjes vaker gebruikt, maar het valt ook niet mee op elke keer iets nieuws te bedenken. Helaas heb ik mijn eerste sheets, die voor Fabienne niet gefotografeerd, die missen dus. 
Wie weet doe ik het nog eens een ronde!
6 opmerkingen:

 1. Ze zijn heel erg mooi,vind die uil ook prachtig!

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, ik vind ze allemaal zó mooi, ik blíjf maar kijken... Terwijl ik eigenlijk een rapportage af moet maken en gaan slapen, maar daar heb jij mooi een stokje voor gestoken... Haha! En dat vind ik zó erg (ahum, niet dus)! Super mooie dingen maak je! Heb ook je winkeltje al even doorgestruind... En dat zo laat (of zo voreg; is maar hoe je 't bekijkt hé). Ik ga je absoluut volgen!
  Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi, ze zijn echt allemaal even mooi! Leuk met al die grapjes die je erin hebt verstopt: Zoals een kijkje achter het popetje, de paskamer met de aankleedpopjes, het opstrijkuiltje en het borduursel, allemaal kleine cadeautjes!! Ik heb ervan genoten en wie weet doe ik ook weer eens mee. Eerst maar weer het ziekenhuis in voor weer zo'n operatie als in februari. :(
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal top !!!! Ik zou graag met je een mini boekje uitwisselen. Jij ook met mij ? X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien wat voor de anderen gemaakt heb. Ziet er zo herkenbaar "Joke" uit en dat is een compliment :)

  BeantwoordenVerwijderen